Het bestuur van de Nederlandse stichting La Vecina heeft de stichting per 1 augustus 2019 opgeheven. Er is een nieuwe stichting, Stichting Pescador de Letras, die het stokje heeft overgenomen, zodat het onderwijsproject in Cartagena gewoon door gaat. De kinderen van de school in La Boquilla krijgen nog steeds onderwijs en er worden diverse activiteiten voor ze georganiseerd. Stichting Pescador de Letras (lettervisser) gaat met nieuwe bestuurders en nieuwe energie fondsen werven voor de Colombiaanse counterpart.

Het bestuur van Stichting La Vecina Nederland meent dat zij zonder Nathalie Rietman niet verder kan. Helaas is het ons niet gelukt om het traject samen met Nathalie af te sluiten. Meer over de afsluiting van La Vecina leest u in het Jaarverslag Stichting La Vecina 2018.

Wij danken de donateurs voor hun vaak jarenlange steun aan de projecten in La Boquilla, Cartagena! Wilt u op de hoogte blijven van de school of het project blijven steunen? Dat kan via www.fundacionpescadordeletras.com