De Ambassadeurs van La Vecina

Ambassadeurs zijn voor La Vecina van groot belang. Zij kunnen naast deuren openen ook functioneren als uithangbord van La Vecina. Hieronder staan de ambassadeurs van La Vecina.

Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Ambassadeur La Vecina

Charles Groenhuijsen is sinds 2006 ambassadeur van La Vecina. Hij ondersteunt zoveel mogelijk de sponsor- en wervingsactiviteiten van de stichting en is op cruciale momenten aanwezig om het bijzondere karakter van dit kinderproject te onderstrepen.

“Grote wonderen beginnen vaak klein. Vraag maar aan de kinderen van La Vecina. Er is niet zo heel veel nodig om hun leven zinvol en kansrijk te maken. Een dak boven hun hoofd. Een veilige plek om te slapen. Een liefdevolle schouder om tegenaan te kruipen. Het is voor hen het verschil tussen hemel en hel. Tussen hoop en wanhoop. Steun La Vecina. Om grote dromen van onze kleine Colombiaantjes waar te maken.”

Santiago Arias & Karen Jiménez

Santiago Arias & Karen Jiménez

Ambassadeurs La Vecina

Santiago Arias en zijn vrouw Karin Jiménez zijn de nieuwe ambassadeurs van Stichting La Vecina – Colombia. Wij zijn heel blij met dit nieuws en vooral de jongens van het voetbalteam Funvecinos.

Santiago Arias voetbalt op dit moment bij PSV en bij de Colombiaanse selectie. Hij is geboren in Medellín en speelt op de positie rechtsachter.

 

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
554