7e EDITIE FIETSEN VOOR DE BUURVROUW SUCCESVOL

Fietsers voor de buurvrouw ontzettend bedankt!!

Op zondag 1 september hebben zo’n 100 deelnemers heel hard gefietst om geld bij elkaar te fietsen voor de buurvrouw. De eerste groep startte om 9.30 na bemoedigend te zijn toegesproken door zowel de buurvrouw zelf, Nathalie Rietman, als door Peter Vunderink, voorzitter DTC en de Driebergse wethouder Verhoef. De wethouders, zelf ook een fanatieke fietser, kwam om 10.30 weer aan de start om de tweede groep de weg op te sturen. De laatste groep ging tenslotte om 11.30 de fiets op.

Het weer was heerlijk, de tocht prachtig en om 16.00 waren, op vier fanatiekelingen na (respect jongens, jullie hadden wat pech, maar echt goed gedaan!), alle fietsers terug op Hoenderdaal. Daar maakte Nathalie het bedrag bekend: 7.500 euro! Daar zijn we allemaal heel blij mee en trots op! Mika en Aryan werden blijde eigenaren van een echte ‘Van Persie’. We zien dat de kinderen zo’n tocht prima aankunnen, goed gedaan!

Daarnaast werden Gideon van Toledo en Jasper Budel bedankt voor hun jarenlange inzet voor de fietstocht. Zij kregen een boekje met foto’s van de afgelopen zes jaar, zeer verdiend!

Daarna ging de bbq los! Het bedrijfsrestaurant van Health Center Hoenderdaal verzorgde onder leiding van Peter een welverdiende maaltijd. In no-time hadden de fietsers hun maagjes gevuld.

Zo’n dag wordt een succes dankzij alle trouwe fietsers maar ook alle nieuwe gezichten die we vandaag zagen. Nika, Anna en Anne France hebben de organisatie deze dag kranig bij gestaan. Die handjes op zo’n dag zijn echt onmisbaar.
Onze bedrijfssponsoren die op ons mooie shirt prijkten zijn we ook dankbaar. In deze tijden is sponsoring voor goede doelen toch niet meer zo vanzelfsprekend dus alle bedrijven veel dank voor hun bijdragen!

Zodat we deze dag niet zullen vergeten heeft Richard Hulshof deze alles op de gevoelige plaat vastgelegd. Op zijn Flickr.com account kun je de foto’s bekijken en downloaden!

Tenslotte ook nog veel dank aan DTC. De voorzitter kwam zelf ons nog de routebeschrijvingen brengen voor alle afstanden, hartstikke fijn, we hebben allemaal genoten van de prachtige route!

Jullie hebben een jaartje om weer bij te komen, te trainen en je te verheugen op de volgende tocht.

Tot volgend jaar en nogmaals bedankt iedereen!