Geef  straatkinderen een nieuwe start

Voor deze zesde editie van Fietsen voor de Buurvrouw zijn we te gast bij de RABO Lingetocht van fietsvereniging ‘t Versnellertje uit Ochten, Gelderland. Op zaterdag 15 september koersen we langs de rivier de Linge, over de oeverwallen, dijken, veenweidegebieden, grienden en boomgaarden van de Betuwe.

De opbrengst van dit sportieve en gezellige evenement gaat naar de kinderen van opvanghuis La Vecina in Colombia. La Vecina biedt kinderen een thuis, onderwijs en eten. Zodat ze écht een toekomst hebben.

85 kinderen krijgen dagelijks onderwijs, voeding en psychische en medische begeleiding en nog eens 180 kinderen worden opgevangen door de opvangmoeders. Al het bij elkaar gefietste geld gaat rechtstreeks naar opvanghuis La Vecina. Wil je meer weten over La Vecina, kijk op www.fundacionlavecina.com.

Fiets mee…

…en zorg dat we dit jaar met een record aantal deelnemers van start gaan!

Een leuke dag uit met vrienden of collega’s

Fietsen met La Vecina is een leuke en sportieve dag uit met je vrienden, collega’s of familie. En natuurlijk steun je een geweldig doel.
De routes zijn prachtig en bieden voor elk wat wils. Er zijn vier routes: 45, 80, 100 of 130 kilometer. Op iedere route is halverwege een rustpunt waar je gezellig kan zitten, eten en drinken. Voor de start krijg je een bidon en krachtvoer mee voor onderweg. En na aankomst kan je lekker blijven hangen en genieten van onze verse houtovenpizza’s!

Schrijf je in

Wil je meefietsen op deze leuke dag? Schrijf je dan snel in.

Dan kunnen wij voor jou op tijd het ‘fietsen voor de buurvrouw’ wielershirt 2012 bestellen!