Op 22 september hebben 7 helden de marathon op Hawaii gelopen voor La Vecina.
Ze hebben het fantastische bedrag van € 10.000 bij elkaar gelopen.
ALLE SPONSOREN – groot en klein – enorm bedankt!


Zeven mannen, één doel

Wie?
U kent ze wel, mannen van De Ronde Tafel 167 te Zwolle. Organisatoren van de Goldparty. Peter Fijn, Jurian Meijntjes, Gideon In’t Veld, Rijk Jurg, Remco Daleman, Johan Boersma en André Pranger.
Wat?
Dit jaar geen Goldparty, maar een heuse, complete marathon van 42 lange, lange kilometers. 6 van de 7 mannen heeft dit nog nooit gedaan. Zij lopen de benen uit het lijf. Wij lopen deze marathon echter niet alleen voor ons zelf maar proberen door middel van deze marathon geld bijeen te brengen voor een goed doel dat ons alle 7 na aan het hart ligt. Wij lopen voor stichting La Vecina (www.fundacionlavecina.com), een stichting die zich richt op kansarme kinderen in Cartagena, Colombia. Al gedurende een periode van 5 jaar zetten wij ons jaarlijks in voor deze fantastische stichting. Ten behoeve van dit goede doel hebben wij de Stichting Look UP! opgericht.
Waar?
De marathon op het eiland Maui. Hawaii. Een heerlijk warm en subtropisch eiland. Aantrekkelijk om luilak te zijn op het strand, maar niet om ruim 42 km hard te moeten lopen in de brandende zon. De hel van Hawaii.
Waarom?
Het verleggen van grenzen. In vele opzichten. Grensverleggend bezig met het lijf door een dergelijke prestatie te leveren. En voor u een bijdrage te leveren aan kinderen in Colombia. Daar ligt ons hart.
Wanneer?
Zondag 22 september 2013 de marathon dag