Lieve mensen,

Dit jaar organiseren we alweer voor de vijfde keer de jaarlijkse sponsorfietstocht ’Fietsen voor de buurvrouw’. Hopelijk melden de fietsveteranen van de afgelopen jaren èn nieuwe sportievelingen zich massaal aan voor dit geweldige festijn. Ook dit jaar hopen we weer een recordbedrag binnen te halen voor onze kinderen in Colombia!

We organiseren de fietstocht samen met fietsclub TCZ ’80, op zaterdag 14 mei vanuit Zevenhuizen. Het belooft een mooie toer te worden, midden door het Groene Hart en dit keer zijn er nog meer smaken dan vorig jaar: je kunt kiezen tussen 30, 80 en 125 kilometer of meedoen aan de mountainbiketocht. We hopen op veel inschrijvingen, want ook al groeit en bloeit onze school elk jaar weer meer en verder, zonder hulp uit Nederland en jullie bij elkaar gezwete sponsorgeld voor de fietstocht kunnen we ons werk niet voortzetten!

Samen met Gerard ben ik ook dit jaar weer van de partij en het lijkt me ontzettend leuk om jullie allemaal weer te spreken. Meer info over de fietstocht kun je vinden op de speciaal voor dit doel opgerichte site fietsenvoordebuurvrouw.nl Aarzel niet en geef je nu meteen op!

Tot ziens op de fiets!

Liefs van De Buurvrouw Nathalie Rietman