Lieve mensen,

Ik ben wat veranderingen aan het doorvoeren in de keuken omdat ik nog efficiënter in wil gaan kopen en de menu’s wat wil veranderen. Daarom heb ik een gesprek gehad met iemand van een hotelketen die hier in de buurt ook een soort gaarkeuken voor kinderen heeft opgezet. Zij heeft me geholpen bij het samenstellen van de menu’s. Om nog meer te bezuinigen maken we nu ook gebruik van de Makro in Cartagena. Ideaal voor de inkoop van grote hoeveelheden, denk aan schoonmaakmiddelen etc.

Verder ben ik een vlag aan het maken voor de stichting. Ik heb van Claudia Mens het ontwerp gekregen en stoffen gekocht. Ik ben benieuwd of ik nog overweg kan met de naaimachine. We hebben bezoek gehad van Yannick. Hij is eigenaar van een hotel en zeer geïnteresseerd in onze stichting. Yannick heeft ons uitgenodigd een keer naar Medellín te komen en te kijken welke mogelijkheden daar zijn voor onze stichting.

Inmiddels heeft onze psychologe Luz Angelica een dochtertje gekregen. Ze heet Juana Isabel en de bevalling is voorspoedig verlopen. Gelukkig maar want je hoort hier de meest gruwelijke verhalen over bevallen in het ziekenhuis.

Lieve groetjes van de buurvrouw,

Nathalie