Over La Vecina

Over La Vecina

Missie

Door het geven van onderwijs van goede kwaliteit biedt Stichting La Vecina kinderen in de wijk La Boquilla in Cartagena een kans op een betere toekomst. Door het onderwijs te combineren met buurtactiviteiten wil Stichting La Vecina zich zo breed mogelijk inzetten voor de ontwikkeling van de kinderen. Deze integrale aanpak zorgt voor een veiliger omgeving waar de kinderen zich beter kunnen ontplooien.

Lees meer

La Vecina is:

kleinschalig-la-lecina

Kleinschalig

Het geld van de donateurs en sponsors gaat rechtstreeks naar de projecten van La Vecina. Door de kleinschalige opzet zijn de overheadkosten zeer laag.

Doneer

professioneel-la-vecina

Professioneel

Dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers in Nederland en deskundige medewerkers in Cartagena is het mogelijk 115 kinderen te helpen met opvang en onderwijs.

Doneer

duurzaam-la-vecina

Duurzaam

De projecten sluiten optimaal aan op wat de kinderen nodig hebben. Ze sluiten ook aan op de initiatieven die al worden uitgevoerd door andere hulporganisaties en instellingen in Cartagena.

Doneer

Contact

Wil je graag iets betekenen voor de projecten in Cartagena? Dat kan! Je kunt op de volgende manieren iets betekenen: Je kunt donateur worden, je kunt sponsor worden en je kunt je aanmelden als vrijwilliger. Informatie over vrijwilligerswerk is te vinden via de website van de partner FundaciĆ³n Pescador de Letras.

Blijf op de hoogte over La Vecina!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er over La Vecina gezegd wordt, of wat we doen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons nieuws, actualiteiten en evenementen!

Naam- en achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Nieuwsbrief ontvangen

JaNee

Like La Vecina!

La VecinaLa Vecina

Sponsoren bekijken

Wil je de sponsoren bekijken? Bekijk dan de sponsorenpagina.sponsorenpagina

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
538