Op zondag 17 mei organiseert Rotary Rijswijk Ypenburg een bijzondere ‘Rotaryrally’ voor een goed doel, te weten La Vecina in Colombia. Stichting La Vecina helpt kansarme kinderen in de stad Cartagena met onderwijs en opvang, zodat ze echt een toekomst hebben.

Bij deze rally – waaraan u kunt meedoen met uw klassieker, cabrio of hedendaagse auto – gaat het niet om de snelheid en tijd waarmee het traject wordt afgelegd, maar met name om de opmerkzaamheid onderweg van de equipes. Want via het gratis routeboek kunt u onderweg antwoord geven op gestelde vragen. En…hoe meer vragen u goed beantwoordt, des te meer kans u maakt op een leuke prijs.

Door mee te doen steunt niet alleen het doel, maar maakt u kennis met onverwachte ‘pareltjes’ in het Zuid Hollandse landschap en beleeft u een onvergetelijke, compleet verzorgde dag.

Ontvangst en start

De start – vanaf 08.30 uur – is bij BMW Den Haag in het Forepark, Donau 38-40. BMW Den Haag – www.bmw-denhaag.nl – is onze gastheer en trakteert u op koffie/thee met gebak, zodat u ‘voldaan’ aan de rit kunt beginnen. En u kunt vanzelfsprekend van de gelegenheid gebruik maken om de fraaie showroom met de nieuwste BMW modellen te bewonderen!

De Route

Vervolgens wordt u getrakteerd op een prachtige tocht door Het Groene Hart van Zuid-Holland. Het routeboek wijst u op eenvoudige wijze de juiste weg en uiteraard zorgen we onderweg voor een heerlijke lunch. Na de lunch vervolgt u uw route om aan het eind van de dag, zo rond 16.30 uur, aan te komen bij de finish plek. Daar vindt de prijsuitreiking plaats en toasten we met u op een hopelijk mooi resultaat. Als slot van de dag verzorgen we een buffetdiner, waar we met z’n allen de dag kunnen doornemen en wetenswaardigheden de revue laten passeren!

http://rry-tourrit.nl/wordpress/