doneren aan la vecina

vrijwilliger-worden-bij-la-vecina

Word vrijwilliger van La Vecina

In Nederland

Je kunt in Nederland op verschillende manieren helpen. Jaarlijks organiseren we een actie, zoals de sponsorfietstocht fietsen voor de buurvrouw. Voor 2017 zoeken we nieuwe ideeën en vrijwilligers om die ideeën uit te voeren.

Meld je aan bij bestuur@lavecina.co

Of organiseer je eigen actie op school, in de sportclub, in de wijk, of op het werk. Het Nederlandse bestuur stelt voor acties materiaal als folders en posters beschikbaar, en kan eventueel langskomen voor een presentatie.

Meer informatie is te verkrijgen via info@lavecina.nl

In Colombia
Als je naar Colombia wilt komen om daar mee te helpen, ben je van harte welkom. Je bent dan wel minimaal 3 maanden aaneengesloten beschikbaar voor minstens 15 uur per week, spreekt Engels en Spaans, hebt ervaring in het werken met kinderen en kunt in je eigen levensonderhoud voorzien. La Vecina werkt samen met de organisatie SAMEN. Via deze organisatie kan je jezelf aanmelden om vrijwilligerswerk bij La Vecina te doen. Zij zorgen voor een gedegen voorbereidingstraject alvorens je naar Colombia afreist. Voor meer informatie: www.samen.org

Meld je aan als vrijwilliger van La Vecina

Wil je echt wat betekenen voor de kinderen in de sloppenwijken van La Boquilla, kom dan in actie! Laat in het contactformulier hiernaast weten wat je zou kunnen betekenen voor La Vecina. Organiseer een evenement of kom in Colombia helpen.

Naam- en achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Je bericht

Nieuwsbrief ontvangen

JaNee